Tisztelt ügyfeleink! December 20. és január 4. között szervizünk zárva tart. Kellemes ünnepeket kíván a VSzerviz csapata!

Üdvözöljük honlapunkon!

Mi a Vszerviz (ex v60service) munkatársai elköteleztük magunkat a PHEV Volvo gépjárművek javítása mellet.Ezen belül is kedvencünk a V60phev, de vállaljuk minden 2010 utáni Volvo szervizelését. V60phev(diesel) esetében több mint 1500 autó sikeres javításán vagyunk túl, egyedülálló tapasztalatokat szerezve a típusról.

Klímajavítás garanciával

Az autó leggyakoribb hibájának a klímakompresszor idő előtti elhalálozásának okát szervizünk fejtette meg először és dolgozott ki rá hosszan tartó megoldást, amit azóta a gyári szervizek is bevezettek. Azóta már, a típus szinte minden általános és hibrid részegységét rövid határidővel szakszerűen, garanciával tudjuk javítani.

Nem csak dieseleket javítunk

Az új hajtásláncú benzines PHEV típusok jelenleg csekély számmal képviseltetik magukat műhelyünkben. Az ok egyszerű, viszonylag magas bekerülési költség miatt nincs olyan robbanásszerű terjedés, mint a V60phev(diesel) esetében, illetve a járművek még elég fiatalok így jellemzően a garanciális köreiket futják még a márkaszervizekben.

Gépparkunk és műhelyberendezéseink

Gépparkunk és műhelyberendezéseink megfelelnek a legmodernebb gépjárművek támasztotta követelményeknek és a gyári előírásoknak. Szervizünk minden javítást a gyári előírások alapján végez. Hivatalos Volvo(vida) diagnosztikával rendelkezünk, ami lehetőséget ad akár az autó szoftvereinek frissítésében is, de egy „sima” olajcseréhez is nélkülözhetetlen. A nálunk elvégzett munkákra minden esetben garanciát biztosítunk! Válasszon Minket és ígérem nem fog csalódni. üdv Mátrai Zoltán