Tisztelt ügyfeleink! December 20. és január 4. között szervizünk zárva tart. Kellemes ünnepeket kíván a VSzerviz csapata!

Szerviz intervallum szerinti karbantartás

A járművek gyári szervizciklusának megfelelő karbantartása, olajcserétől a vezérléscseréig gyári technológiával és természetesen garanciával. Az elvégzett műveletek nyomon követése. Információ az esetleges gyári visszahívásokról.

Motorjavítás

2008-tól minden Volvo szgk gépjárművön vállaljuk a motorproblémák hatékony és gyors orvoslását,gyári diagnosztika eszközökkel ,30 év tapasztalattal.

Fék-futómű javítás

2008-tól minden Volvo szgk fék és futómű javítását vállaljuk,  gyári és utángyártott alkatrészekkel a legmodernebb nyomás alapú fékolajcserélő berendezéssel.

Automata váltó olajcsere PowerFlush technológiával

Több száz Volvo gépjárműveken( POWERFLUSH technológiával )végrehajtott autómata váltó olajcsere tapasztalatával ,jelenleg a  legmodernebb BrainBee8200 típusú gép segítségével. Ne várjon amíg túl késő…örök életű olaj nem létezik. Phev Volvók esetében ajánlott 90000 kilométerenként hagyományos erőforrással szerelt típus esetében 60000 kilométerenként. Bizonyos tipusú váltók esetében (AISIN TF-80 ) vállaljuk a szeleptömb javítását és cseréjét.

Klíma rendszerek javítása hibrid járműveken

Cégünk diagnosztizálta elsőkén a v60phev Volvók klíma problémáját és dolgozta ki rá a hosszútávú megoldást. Kevesen tudják, de a hibrid járművek klíma rendszere speciális gépeket,beállításokat és más segédanyagokat igényelnek, mint hagyományos forgótárcsás társaik. Szervizünk felkészült mind a régi (r134a),mind az új (1234yf) gázzal szerelt hibrid gépjárművek fogadására. Felújított kompresszoraink több típushoz is raktárról elérhetőek.

Nagyfeszültségű hibrid rendszerek javítása

A klíma kompresszortól a nagyfesz akkun át az inverterig. Cégünk vállalja a nagyfeszültségű hibrid részegységek javítását rövid határidővel, GARANCIÁVAL. Fontos tudni azonban ,hogy csak sértetlen részegységet tudunk beszámítani cseredarabként!

Szoftveres, elektromos javítások

Műhelyünk gyári Volvo Vida diagnosztikával rendelkezik ezáltal naprakészen tudjuk tartani autójának szoftverezettségét. Új vagy használt modulokat tudunk beépíteni, cserélni esetlegesen javítani. Javításaink az egyszerű ülésfűtés cserén át a PHEM modul akkumulátori cseréig és a komplexebb programozásokig kitejednek.

Webasto szerviz

Vállaljuk minden diesel és benzines állófűtés javítását, felújításást, cseréjét szervizünkben A webasto thermo top evo típusból felújított cseredarabok állnak rendelkezésre. Ezen felül bizonyos esetekben(típusfüggő) az állófűtés gyári távirányitón keresztüli vezérlése is beprogramozható.